CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Så er jeg tilbage.
Ja tiden flyver afsted, jeg har ikke fået scrappet hele sommeren eller været på jeres blogge, men nu er jeg kommet i gang igen.Vi har haft en fantastisk sommerferie hvor vi har kørt rundt med campingvognen i Danmark. Amalie er jo startet på Aabybroungdomsskole, det er hun rigtig glad for, så det er bare dejligt. Men der er godt nok blevet stille her hjemme, det skal man lige vænne sig til.
Dette LO er af mig selv da jeg var 1 år gammel.Se lige et flot kort Sanne sendte til mig i sommer, hvor er det dejligt med søde blog veninder.Tusind Tak for det Sanne, det blev jeg rigtig glad for.
Rigtig god uge.

7 kommentarer:

 1. Rigtig flot layout og sød detalje med billedet i metalrammen.
  Og sødt kort fra Sanne også. Der er ikke noget så dejligt, som personligt post.

  SvarSlet
 2. Smukt LO, og fuld af lækkert pynt. Dejligt med kort fra en anden blog veninde:-)

  Ja jeg tror der er mange der har holdt ferie fra bloggen, men det ser ud til der er ved at komme gang i den igen, det samme gælder mig.

  Er mandagsklub startet igen???

  SvarSlet
 3. Utroligt smukt layout. Hvor er det en kær detaljer med et lille billede i rammen. Din sans for detajler er altså imponerende!

  SvarSlet
 4. Wauw.... Hvor er det et smukt LO, med en masse lækre detaljer, kan kun give Pia ret, det er imponerende.
  Og super sødt kort du har modtaget fra Sanne.

  SvarSlet
 5. Hej Helle. Dejligt at have dig tilbage igen. Det er et vildt flot Lo du har lavet. Jeg kan rigtig godt li´din metalramme. Fed detalje.
  Det er er rigtig sødt kort du har modtaget fra Sanne. Hun er en knag til at skrive - jah, og til at lave kort. Dejligt med et uventet brev.

  SvarSlet
 6. Dejligt LO med dig selv Helle. Super cute. Skønt lige at få talt med dig sidst.

  SvarSlet
 7. Hej Helle der har godt nok været stille længe på din blog , men skønt du er hjemme igen. Jeg er da bare vild med dil LO :O) Hvor får du da de ideer fra. Imponerende. Glæder mig til at vi ses i mandagsklub. Knus herfra

  SvarSlet