CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »


Jeg troede aldrig at jeg skulle blive glad for vasketøj, men det tror jeg nu med dette Hero Arts stempel som jeg købte til Skagascrap. Et LO som jeg lavede i mandagsklubben af Amalie, da hun var 3år, papiret er fra My Mind´s Eye, som jeg købte hos Pia, den lille dukke er fra Amalie´s hårelastik da hun var mindre (har gemt en hel pose, så det er skønt at de bliver brugt til noget.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det en flot layout og en sød måde, at sætte tøjstemplerne ind på!!!!!
  Og god ide, at bruge noget personligt til Amalies LOer.

  SvarSlet
 2. Super flot Lo. u er så talentfuld. Glad for at jeg kender dig så jeg kan lure dine triks. Vil med den måde du bruger minder fra Amalie på. Fantastisk.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot LO!!! skøn farve sammensætning

  SvarSlet
 4. NEeej, hvor er det layouts SMUKT. Lige mine farver. Jah, tænk at man skal blive glad for vasketøj! - men det passer perfekt her. Jeg er vild med din ide med dukken på hårelastikken. Det er godt tænkt.

  SvarSlet
 5. Hej Helle! hvor ser det godt ud, tak for en hyggelig aften. knus fra Joakim og Pernille :D

  SvarSlet
 6. Hej Helle. Det blev bare super godt.Du har så mange skønne detaljer, glæder mig til "vi" skal igang med mit havealbum .....
  God weekend.

  SvarSlet
 7. Hej Helle Det blev bare så flot et LO men det er de altid dine LOér. Det er de detaljer og ting og sager du bruger gør at de bliver så gode. Og så forstår og tør du også at sætte det sammen. Kan man komme lidt i lære hos dig monstro ? Knus jane og en rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 8. Super flot LO. Skønne detaljer. Jeg er nu ret fanatisk med at der ikke er nogen der rører ved mit vasketøj herhjemme og det er der sjovt nok ingen der klager over. Stempelsættet med vasketøjet er jeg også vild med og super brugt på LO´et.

  God weekend

  SvarSlet
 9. det er bare superflot.jeg bliver helt målløs når jeg ser hvor kreativ du er.hvor får du dog de skønne ideer fra? Jeg er glad for at du er så hjælpsom at du vil give dine ideer fra dig og lære mig hvad jeg kan gøre, så tak for din hjælp.

  SvarSlet
 10. Dejligt, kreativt LO Helle - super flot!

  SvarSlet
 11. Wauw Helle, hvor er det et smukt LO, og det vasketøj er da ikke til at så for. Skøøøn opsætning og detaljer, blomsterne er da lækre, hvor er de fra? Og hvor sjovt med dukken fra hår elastikket.

  SvarSlet