CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Har lavet en lille værtinde gave, da vi skal i byen, og fyldt posen med en lækker lille creme... Jeg tror at jeg vil lave, et lille lager af dem her til jul, da man jo skal til flere ting !!! På søndag skal jeg til Kreativdag i asdal igen, det glæder jeg mig til, det er altid super hyggeligt .Rigtig god weekend til jer alle!!!!!


Tusind Tak for alle de søde kommentar i har lagt på min blog ,jeg følger mig rigtig Velkommen i denne blog verden. Jeg har lavet lidt kort, og har tænkt mig at nogle af dem skal bruges på mine julegaver.Rigtig god Søndag til jer alle.

Nye layouts af Amalie

I lørdags var jeg til Scrap Amok i Asdal sammen med 50 damer som deler samme dejlige hobby som jeg selv. Jeg havde en rigtig hyggelig dag og vil gerne sige mange tak for hyggeligt samvær til alle de dejlige kvinder.

Et layout jeg har lavet af Amaile i mandagsklub i Åbyen:0)

Velkommen til min Blog

Ja så fik jeg den endelig lavet.

Lidt om mig selv, jeg har lavet kort siden 2007, og for 1 år siden fik jeg forvildet mig ind i Fru Hansens kælder. Hold da op en verden der lige pludselig var indenfor kort, og den service og forklarring Sofie gav var helt i top.

I Januar i år lavede jeg så mit første layout, og det er jeg også blevet bidt af.

Så min hobby er total Scrap.